Din Bil
Din Bil

Finans och försäkring

Din ekonomi. Din Volkswagen.

Vi erbjuder finansieringsalternativ och försäkring speciellt framtagna för Volkswagen - för ett enklare bilägande.

Bild för artikel Volkswagen Privatleasing

Volkswagen Privatleasing

Genom privatleasing behöver du inte tänka på kontantinsats eller annat som hör till att äga en bil, utan betalar endast en månadskostnad under din valda avtalstid. 

Bild för artikel Volkswagen Företagsleasing

Volkswagen Företagsleasing

Vår enkla och förmånliga leasinglösning för företag. Med vår företagsleasing med restvärde betalar du en lägre månadskostnad och har möjlighet att byta bil oftare. 

Bild för artikel Volkswagen Choice

Volkswagen Choice

Volkswagen Choice ger dig möjlighet att låna upp till 80% av bilens pris på utvalda modeller. Vi garanterar restvärdet vid avtalsslut för användning vid ditt nästa Volkswagen-köp.

För ett enklare bilägande

Volkswagen Billån

Vårt vanligaste lån för privatpersoner och företag. Du väljer själv avtalstiden och genom billån med restskuld betalar du en lägre månadskostnad, samtidigt som du har möjlighet att byta till en ny Volkswagen oftare.

Kombinerar du din Volkswagen finansiering med Volkswagen Försäkring och Volkswagen Serviceavtal får du allt på en faktura och endast en betalning per månad.

Volkswagen Försäkring

Volkswagen försäkring är ett bra val för både dig och din bil. Skulle någonting hända med din bil får du hjälp av auktoriserade verkstäder och specialutbildade servicetekniker som alltid använder Volkswagen originaldelar, för bibehållen hög kvalitet och ett högre andrahandsvärde.


Tecknar du din Volkswagen Försäkring i kombination med Volkswagen Serviceavtal och någon av våra finansieringslösningar erbjuder vi smidiga månadsbetalningar med allt samlat på en faktura.


Fördelar med Volkswagen Försäkring

Smidiga finansieringslösningar

Alltid Volkswagen Originaldelar

Låg självrisk

Skadeanmälan online

Digital skadehantering

För enklare hantering om din bil råkar ut för en olycka eller skada, erbjuder vi möjligheten att göra skadeanmälan online - dygnet runt. Du slipper pappersarbetet och kan enkelt följa ditt ärende genom “Mina sidor”.

Verkstadstjänster

Trygga reparationer

För att bibehålla din Volkswagens höga kvalitet, säkerhet och andrahandsvärde anlitar vi endast auktoriserade Volkswagen-verkstäder. Alla reparationer utförs av specialutbildade servicetekniker som endast använder sig av Volkswagen Originaldelar, som håller din bil i originalskick.

Automatisk försäkring

Vagnskadegaranti

Vid de flesta nybilsköp ingår vagnskadegaranti, som täcker skador vid trafikolycka eller singelolycka och innebär att du bara behöver halvförsäkra din bil. Har du din bil försäkrad hos Volkswagen Försäkring uppgraderar vi automatiskt din försäkring till en helförsäkring när vagnskadegarantin går ut.

Regelbunden service

Volkswagen Serviceavtal

Du kan med fördel kombinera alla finansieringslösningar med Volkswagen Serviceavtal, där du för en låg, fast månadskostnad får regelbunden service av din bil.

Finansiering

Genom Volkswagen Finansiering kan du ta del av allt en Volkswagen har att erbjuda, med smarta lösningar som billån, privatleasing och flexibla avbetalningsplaner. 

Kontakta oss