Din Bil
Din Bil

Privatleasing

För ett enklare liv med din Volkswagen.

Genom Volkswagen Privatleasing kan du njuta av en ny bil, skräddarsydd för dina behov och önskemål. Du kan välja en färdig bilmodell till kampanjpris eller bygga en ny Volkswagen utifrån dina preferenser och önskemål, betalar ingen kontantinsats, och när avtalet löper ut lämnar du tillbaka bilen till din återförsäljare.

Vi erbjuder två alternativ för dig som vill privatleasa en Volkswagen:

Bygg din egen bil

Vid privatleasing kan du välja bland alla våra Volkswagen-modeller. Tack vare vårt stora utbud av tillval kan du enkelt ta fram en helt ny bil utifrån dina önskemål, där du själv väljer allt från modell och färg, till funktioner och utrustning.

Välj en bil till kampanjpris

Du kan också välja att leasa en Volkswagen från vårt lager. Klicka dig vidare nedan för att se vilka modeller som finns tillgängliga just nu. 

Vid oväntade händelser och skador

Service och försäkring

För ett heltäckande skydd och regelbundna kontroller av din Volkswagen kan du kombinera din privatleasing med Din Bil Serviceavtal och Volkswagen Försäkring. I vårt serviceavtal ingår Volkswagen Originalservice som säkerställer att din bil årligen får komplett service av specialutbildade servicetekniker, alltid med Volkswagen Originaldelar.

sidopuff-bild

Det ska vara enkelt att köra Volkswagen

Vi hjälper dig genom alla steg - från provkörning och val av modell till löpande kontakt kring försäkringar, besiktning och service under leasingtiden. 

Kontakta oss

Senast inkomna bilar

Se leasingbilar i lager
Bild för artikel Volkswagen Serviceavtal

Volkswagen Serviceavtal

För att din Volkswagen ska behålla sin höga kvalitet under hela leasingperioden erbjuder vi speciellt framtagna serviceavtal, som säkerställer årlig service av din bil.

Bild för artikel Volkswagen Mobilitetsgaranti

Volkswagen Mobilitetsgaranti

Vid leasing genom Din Bil ingår alltid Volkswagen Mobilitetsgaranti för trygghet på vägarna, dygnet runt, alla dagar i veckan, i hela Europa.

Bild för artikel Kontakta oss

Kontakta oss

Våra Volkswagen-experter hjälper dig att hitta rätt modell och leasingavtal. Med närvaro i stora delar av Sverige erbjuder vi personlig rådgivning.

Avtal och betalning

Den vanligaste avtalstiden för en leasingbil är 36 eller 24 månader. Betalningen sker månadsvis och vid tillval av Volkswagen Serviceavtal och Volkswagen Försäkring får du allt på en samlad faktura. För att du ska känna dig trygg i ditt val av leasingbil ingår Volkswagen Betalskydd i tre månader, som täcker din månadskostnad vid ofrivillig arbetslöshet, sjukhusvistelse eller nedsatt arbetsförmåga.

Vanliga frågor och svar

Ja, det går att bryta privatleasingavtalet tidigare mot en kostnad. Fram till avtalsmånad 12 betalas full avgift, därefter erläggs en kostnad uppgående till 40% av de kvarvarande icke förfallna leasingavgifterna. Utöver denna kostnad kan onormalt slitage och eventuella övermil debiteras dig.

Självklart! Du får vistas med bilen utanför Sveriges gränser i 45 dagar. Behöver du vistas längre än så behöver du ansöka om ett tillstånd hos oss för det. Du behöver även se till att du har rätt försäkring och att den gäller för det land du både tänker vistas i och de länder du passerar på vägen dit. Kontakta ditt försäkringsbolag för att få information om vad som gäller för din försäkring. Besök även trafikförsäkringsföreningen webbplats, där du hittar information kring vilka regler som finns i respektive land samt vilka länder som har krav på grönt kort.

Däckförvaring ingår inte i månadskostnaden men om du önskar förvaring av dina däck kan din närmsta återförsäljare hjälpa till med detta. När det är dags för leverans av din bil kan du beställa detta av din återförsäljare.

Om du får skador på din privatleasingbil behöver du åtgärda dessa via ditt försäkringsbolag innan bilen återlämnas. Om du väljer Volkswagen Försäkring ingår det i privatleasingavtalet att du får tillgång till en fri lånebil om du inte kan använda bilen på grund av en försäkringsskada. Vi har tagit fram riktlinjer som beskriver ett slitage som anses vara onormalt. Här kan du läsa mer om hur du vårdar din privatleasingbil och vad vi betraktar som normalt slitage. Viktigt är även att bilen servas i enlighet med den serviceplan Volkswagen utfärdat och alltid hos auktoriserad märkesverkstad. Här kan du läsa mer om onormalt slitage.

När privatleasingavtalet startas tillkommer en uppläggningsavgift på 495 kr. Med din första faktura tillkommer en administrationsavgift på 59 kr. Om du önskar e-faktura kan du lägga till detta, då blir administrationsavgiften istället 0 kr. Årlig fordonsskatt tillkommer till månadsbetalningen, denna faktureras dig som leasetagare direkt från Transportstyrelsen. På Transportstyrelsens webbplats kan du läsa mer om hur storleken på skatten beräknas fram.