Din Bil
Din Bil

Begagnat / Volkswagen Approved

Upptäck en begagnad Volkswagen. Din nästan nya bil.

Utforska vårt utbud av begagnade bilar, som alla genomgått noggranna kontroller för att erbjuda lika hög kvalitet och körglädje som en ny bil.

Nybilskänsla. En gång till.

Volkswagen Approved

Volkswagen Approved är vår garanti för att de begagnade bilar vi säljer håller lika hög kvalitet som nya, för att du ska känna dig trygg med ditt köp. Alla bilar kontrolleras, och måste godkännas, på 122 punkter för att bli certifierade. Tack vare professionell rekonditionering av alla bilar får du nybilskänslan även i din begagnade Volkswagen. Volkswagen Approved är tillgängligt för bilar som är högst fem år gamla och har gått maximalt 12 000 mil.

Det här ingår

12 månaders omfattande garanti

Omfattande multi-point check

Finansierings- och leasinglösningar

Ersättningsbil

10 dagars bytesrätt

Inbyte av din nuvarande bil

Senast inkomna bilar

Begagnade bilar i lager
Bild för artikel Mobilitetsgaranti

Mobilitetsgaranti

Med Volkswagens omfattande mobilitetsgaranti kan du känna dig trygg ute i trafiken - blir din bil okörbar får du hjälp dygnet runt, oavsett var i Europa du befinner dig. 

(Gäller bilar som har servats på en auktoriserad Volkswagen-verkstad.)

Bild för artikel Provkörning

Provkörning

Är du osäker på vilken Volkswagenmodell som passar dig bäst? Kontakta din närmaste anläggning så hjälper vi dig vidare. Du kan alltid boka en provkörning för att försäkra dig om att bilen du är intresserad av är rätt för just dig och dina behov.