Din Bil
Din Bil

Transportbilar

Din transportbil. Din väg framåt.

Vi erbjuder ett stort utbud av lätta transportbilar, campingbilar och minibussar.

Störst på transportbilar

Det finns en bil för alla

Hos Din Bil hittar du den rätta transportbilen för dig. Vi erbjuder modeller för alla behov, oavsett om du är företagare, äventyrare eller behöver en större bil för att få plats med hela familjen.

Ditt liv. Din transportbil.

Specialanpassning

Din Bil hjälper dig att specialanpassa din Volkswagen transportbil för att passa just dina behov och önskemål. Med allt från dekalering till inredningshylla och kranmontage ser vi till att din transportbil är komplett när du hämtar ut den.

Bild för artikel Volkswagen Serviceavtal

Volkswagen Serviceavtal

Med Serviceavtal får du regelbunden service till en fast månadskostnad, skräddarsydd för din bil. Erbjuds vid bilköp och som Din Bil Serviceavtal för din nuvarande bil.

Bild för artikel Volkswagen Försäkring

Volkswagen Försäkring

Skräddarsydda finansierings- och försäkringslösningar. Vid ev. problem får du hjälp från auktoriserade verkstäder och specialutbildade servicetekniker.

Bild för artikel Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig att hitta din nästa transportbil, för just dina önskemål och behov. Kontakta din närmaste Din Bil Volkswagen-återförsäljare så leder vi dig rätt.

Bild för artikel Klimatpremie för lätta lastbilar och transportbilar.

Klimatpremie för lätta lastbilar och transportbilar.

Här kan du läsa om den nya klimatpremien, hur den fungerar och hur du ansöker.

Senast inkomna bilar

Transportbilar i lager

Din transportbil. Din Volkswagen.

När du köper eller leasar en Volkswagen Transportbil hos Din Bil kan du vara säker på att du väljer en bil av hög kvalitet, för många år framåt.

Vi erbjuder förmånliga serviceavtal och använder alltid Volkswagen Originaldelar vid reparationer, för att säkerställa att din bil hålls i originalskick för säkrare körupplevelser och ett högt andrahandsvärde. Köp eller leasa, vi har alltid ett stort urval av nya och begagnade Volkswagen person- och transportbilar redo för omgående leverans.

Hållbar mobilitet på dina villkor.