Din Bil
Din Bil

Finans och försäkring

Lösningar att lita på. För dig och din CUPRA.

Vi erbjuder försäkrings- och finansieringsalternativ framtagna för din CUPRA. För ett enklare bilägande.

Bild för artikel CUPRA Privatleasing

CUPRA Privatleasing

Genom privatleasing behöver du inte tänka på kontantinsats eller annat som hör till att äga en bil. Du kan bygga din egen CUPRA eller välja en bil på kampanj från vårt lager, och betalar sedan en månadskostnad under din valda avtalstid, vilket vanligtvis är 36 månader. När leasingavtalet tar slut lämnar du tillbaka bilen till din återförsäljare.

Bild för artikel Din Bil Serviceavtal

Din Bil Serviceavtal

Våra serviceavtal ingår utan extra kostnad i månadsbetalningen, vilket innebär garanterad CUPRA Originalservice där din bil regelbundet servas av specialutbildade mekaniker med tillgång till specialverktyg och CUPRA Originaldelar. Vid service på auktoriserad CUPRA-verkstad uppdaterar vi din programvara och förlänger din CUPRA Mobilitetsgaranti. 

Garanterat restvärde - för extra trygghet

CUPRA Billån

Vårt vanligaste lån för privatpersoner, men även företag som vill äga och skriva av sina fordon. Anpassa lånet efter dina villkor och välj en avtalstid på mellan 12-84 månader. Garanterat restvärde innebär en lägre månadskostnad och möjlighet att byta bil oftare.

sidopuff-bild

Vi erbjuder ett förmånligt och enkelt bilinnehav för din CUPRA. Kombinera privatleasing med Försäkring och Serviceavtal för ett attraktivt helhetserbjudande.

Skydda din investering och körupplevelse

CUPRA Försäkring

Med CUPRA Försäkring får du tillgång till bemannad skadejour dygnet runt och alla du möter är experter på CUPRA. Om din bil skadas utförs skadebesiktningen och eventuell reparation av en auktoriserad CUPRA-verkstad.

sidopuff-bild

Fördelar med CUPRA Försäkring

3000 kr lägre självrisk

Vid skador som ersätts av vagnskadegaranti

Alltid originaldelar

Vid reparationer på auktoriserad CUPRA-verkstad

Maskinskadeförsäkring

I upp till 10 år eller 15000 mil

sidopuff-bild

Snabb hjälp via din mobil

Digital skadehantering

Du kan göra en skadeanmälan online. Fotobesikta dina skador för att slippa en extra resa till verkstaden, och följa ditt ärende från start till slut via Mina sidor på ditt konto.

Besök våra CUPRA-verkstäder

Trygga reparationer

För att din bil ska behålla sin höga kvalitet, säkerhet och andrahandsvärde sker alla reparationer på auktoriserade CUPRA-verkstäder. Våra servicetekniker är specialutbildade för att ta hand om din CUPRA och använder endast CUPRA Originaldelar.

sidopuff-bild
sidopuff-bild

För din trygghet

Vagnskadegaranti

När du köper en ny bil ingår i de flesta fall vagnskadegaranti för din bil, som täcker skador vid trafikolycka eller singelolycka och innebär att du bara behöver halvförsäkra din bil. Har du din bil försäkrad hos CUPRA Försäkring uppgraderar vi automatiskt din försäkring till en helförsäkring när vagnskadegarantin går ut.

Finansiering

CUPRA Finansiering är en del av vårt helhetserbjudande för ett smidigare bilägande, utan att du behöver betala hela summan för din bil på en gång. Vi erbjuder flexibla avbetalningsplaner, billån och privatleasing. Kontakta din närmaste Din Bil CUPRA-återförsäljare för mer information och för att hitta den lösning som passar dig bäst.

Kontakta oss