Din Bil
Din Bil

Privatleasing

Privatleasa en CUPRA.

Privatleasa en CUPRA genom Din Bil och upptäck fördelarna och friheten det ger. Du väljer själv modell och tillval, och kör sedan en helt ny bil anpassad efter dina behov, utan att behöva tänka på kontantinsats. När avtalet löper ut lämnar du tillbaka bilen till din återförsäljare.

Vi erbjuder två alternativ för dig som vill privatleasa en CUPRA:

 

Bygg din egen bil

Vid privatleasing kan du välja att bygga ihop din egen favorit, bland alla våra CUPRA-modeller. Anpassa utrusningen till din egen still och känsla.

Välj en bil till kampanjpris

Vi har också flera CUPRA-modeller i vårt lager, till kampanjpris. Klicka dig vidare nedan för att se vilka modeller som finns tillgängliga just nu.

sidopuff-bild

Privatleasing är enkelt. Välj en försäkring som matchar.

CUPRA Försäkring

Vi har tagit fram en bilförsäkring för dig som privatleasar din CUPRA. Den ger en rad fördelar som gör livet enklare, till ett fördelaktigt pris: - 20% rabatt när du privatleasar genom CUPRA Financial Services - En likvärdig CUPRA vid händelse av totalskada - 3000 kr lägre självrisk vis skada som ersätts av vagnskadegaranti

Allt för din CUPRA

Din Bil Serviceavtal

Vid privatleasing av CUPRA ingår vägassistans och fri service i tre år. Du får heltäckande service på auktoriserad CUPRA-verkstad och håller koll på kostnaderna.

sidopuff-bild

Allt för din CUPRA

Alltid CUPRA Originaldelar

Din bil uppdateras alltid med den senaste programvaran och servas med CUPRA Originaldelar.

CUPRA Originalservice

Med CUPRA Originalservice ökar livslängden och andrahandsvärdet på din CUPRA.

Vi finns här genom hela processen

För att du ska få det stöd du behöver under processen hjälper vi dig genom alla steg. Från provkörning av din önskade leasingbil före beställning, till löpande kontakt rörande besiktning, service och tidsbokning när leasingavtalet närmar sig sitt slutdatum.

sidopuff-bild

Full assistans på vägen

Mobilitetsgaranti

Vid privatleasing ingår tre år CUPRA Mobility Service, som ger dig full assistans om någonting händer under färden. Oavsett om du råkar ut för motorhaveri, olycka, inbrott eller råkar köra tanken tom, hjälper vi dig på vägen framåt.

Avtal och betalning

Kostnaden för din leasingbil baseras på olika faktorer, bland annat längden på avtalet och din planerade körsträcka: du kan välja mellan 1000, 1500 eller 2000 mil per år. Kör du längre än avtalat tillkommer det en kostnad för detta vid återlämning av bilen.


Betalningen sker månadsvis och baseras på rörlig ränta, vilket gör att den kan ändras beroende på marknadsläget och hur räntan utvecklas. Vid tillval av Din Bil Serviceavtal och CUPRA Försäkring får du alla betalningar på en samlad faktura. För att du ska känna dig trygg i ditt val av leasingbil ingår CUPRA Betalskydd i tre månader, som täcker din månadskostnad vid ofrivillig arbetslöshet, sjukhusvistelse eller nedsatt arbetsförmåga.

Vanliga frågor och svar

Ja, det går att bryta privatleasingavtalet tidigare mot en kostnad. Fram till avtalsmånad 12 betalas full avgift, därefter erläggs en kostnad uppgående till 40% av de kvarvarande icke förfallna leasingavgifterna. Utöver denna kostnad kan onormalt slitage och eventuella övermil debiteras dig.

Självklart! Du får vistas med bilen utanför Sveriges gränser i 45 dagar. Behöver du vistas längre än så behöver du ansöka om ett tillstånd hos oss för det. Du behöver även se till att du har rätt försäkring och att den gäller för det land du både tänker vistas i och de länder du passerar på vägen dit. Kontakta ditt försäkringsbolag för att få information om vad som gäller för din försäkring. Besök även trafikförsäkringsföreningen webbplats, där du hittar information kring vilka regler som finns i respektive land samt vilka länder som har krav på grönt kort.

Däckförvaring ingår inte i månadskostnaden men om du önskar förvaring av dina däck kan din närmsta återförsäljare hjälpa till med detta. När det är dags för leverans av din bil kan du beställa detta av din återförsäljare.

Om du får skador på din privatleasingbil behöver du åtgärda dessa via ditt försäkringsbolag innan bilen återlämnas. Om du väljer CUPRA Försäkring ingår det i privatleasingavtalet att du får tillgång till en fri lånebil om du inte kan använda bilen på grund av en försäkringsskada. Vi har tagit fram riktlinjer som beskriver ett slitage som anses vara onormalt. Här kan du läsa mer om hur du vårdar din privatleasingbil och vad vi betraktar som normalt slitage. Viktigt är även att bilen servas i enlighet med den serviceplan Audi utfärdat och alltid hos auktoriserad märkesverkstad.

När privatleasingavtalet startas tillkommer en uppläggningsavgift på 495 kr. Med din första faktura tillkommer en administrationsavgift på 59 kr. Om du önskar e-faktura kan du lägga till detta, då blir administrationsavgiften istället 0 kr. Årlig fordonsskatt tillkommer till månadsbetalningen, denna faktureras dig som leasetagare direkt från Transportstyrelsen. På Transportstyrelsens webbplats kan du läsa mer om hur storleken på skatten beräknas fram.