Din Bil
Din Bil

Heltäckande service. Vi tar hand om din CUPRA.

Ge din CUPRA det bästa med våra serviceavtal och servicepaket, speciellt framtagna för din bil. Med hjälp av Din Bil Prisgaranti får du komplett service till bästa pris.

Auktoriserade CUPRA-verkstäder ǀ Alltid originaldelar ǀ Specialutbildade servicetekniker

Onlinebokning
Bild för artikel Våra servicepaket

Våra servicepaket

För att din bil ska hålla över tid erbjuder vi en rad specialanpassade servicealternativ, alltid med CUPRA Originaldelar. För dig med en äldre bil har vi prisvärda och rabatterade alternativet CUPRA Originalservice 4+. Komplett service som gör din CUPRA lätt att leva med.

Bild för artikel Din Bil Serviceavtal

Din Bil Serviceavtal

Teckna Din Bil Serviceavtal till för enkelt och kostnadseffektivt underhåll av din bil. Genom en låg månadskostnad skyddar du dig själv och din bil från dyra överraskningar när servicelampan börjar lysa.

Bild för artikel CUPRA Originaldelar

CUPRA Originaldelar

För att din CUPRA ska behålla sitt värde och ge dig bästa möjliga upplevelse av ditt bilägande använder vi oss endast av CUPRA Originaldelar. Reservdelar som är speciellt framtagna för din bil - för högre säkerhet, kvalitet och andrahandsvärde.

Bild för artikel Din Bil Prisgaranti

Din Bil Prisgaranti

Din Bil Prisgaranti ger extra trygghet vid service, reparation och däckköp. Vi känner din CUPRA utan och innan och garanterar alltid vårt pris mot andra auktoriserade CUPRA-verkstäder.

Dags för service?

Din CUPRA vet själv när det är dags för service och säger till när du ska boka tid. Hos oss på Din Bil och våra auktoriserade CUPRA-verkstäder är din bil alltid i trygga händer, med specialutbildade servicetekniker som vet vad den behöver. Vi använder bara verktyg och originaldelar som är anpassade till just din bil.

Onlinebokning

Smidiga sätt att lämna in din bil när det är dags för service:

Bild för information om 07:00 - 09:00

07:00 - 09:00

Du kommer mellan klockan 07.00-09.00. En servicerådgivare tar emot dig och ni kommer överens om när du vill ha bilen klar.

Bild för information om Dagen innan

Dagen innan

Du lämnar bilen mellan klockan 11.00-16.00 dagen innan.

Bild för information om Drop & Go

Drop & Go

Allt är klart innan du kommer! Du lämnar nyckeln, vi tar hand om resten.

Bild för information om Vänta kvar

Vänta kvar

Vi kommer överens om en tid så att du kan sitta kvar medan vi arbetar med din bil.

sidopuff-bild

Din Bil Fasttrack

Självbetjäningsterminaler

Terminalerna levererar en säker och snabb incheckningsupplevelse och minimerar väntetiden vid inlämning och utlämning, så att du slipper vänta. Perfekt när du har bråttom eller om det är högt tryck i kundmottagningen.