Din Bil
Din Bil

Finans och försäkring

Tryggare bilägande. För dig och din Škoda.

För ett enklare och tryggare bilägande erbjuder vi ett skräddarsytt försäkring- och finansieringsalternativ speciellt för din Škoda.

Škoda Choice

Škoda Choice är ett billån som ger dig ett annat vägval. Låna upp till 80 % av bilens pris. När avtalet löper ut kan du byta till en ny Škoda, behålla bilen eller lämna tillbaka den. Om bilens värde är högre än det garanterade restvärdet kan du använda dessa pengar till din nästa Škoda.

Škoda Privatleasing

Privatleasing är ett smart och smidigt sätt att köra Škoda. Du kör alltid i en ny och fräsch bil och du slipper själva bilägandet och allt som hör ihop med det. Du kan bygga din egen Škoda eller välja en färdig modell från vårt lager – till kampanjpris. Du betalar sedan en månadskostnad och lämnar tillbaka bilen till oss när du har kört klart, den vanligaste avtalstiden är 36 månader. Privatleasing finns tillgängligt för alla Škodas modeller.   

Škoda Billån

Vårt vanligaste lån för privatpersoner och företag som vill äga och skriva av sina fordon. Billånet anpassas efter dina önskemål, och ett billån med restskuld ger dig en lägre månadskostnad och du får möjligheten att byta bil oftare. 

sidopuff-bild

För stora och små företag

Škoda Business Lease

Business Lease innebär ett garanterat restvärde och inget krav på insats, vilket ger en lägre månadskostnad och möjlighet att byta bil oftare. Ett förmånligt och enkelt sätt att ha en bil på. Du får allt du behöver för tjänstebilen samlat i ett paket och en faktura.

Škoda Försäkring

För att du ska vara skyddad på vägarna erbjuder vi Škoda Försäkring som är skräddarsydd för din Škoda. Skulle olyckan vara framme så får du alltid trygga reparationer hos auktoriserade Škoda-verkstäder, där vi alltid använder oss av Škoda Originaldelar. När du kombinerar Škoda Försäkring med Škoda Serviceavtal och någon av våra finansieringsalternativ erbjuder vi ett förmånligt och attraktivt helhetserbjudande med allt samlat på en faktura.  

Fördelar med Škoda Försäkring

Låg självrisk

3000 kr lägre självrisk om du råkar ut för en skada som ersätts av bilens vagnskadegaranti. Garantin täcker skador som har uppstått vid trafikolycka, singelolycka eller yttre händelser såsom skadegörelse.

Alltid originaldelar

Med Škoda Orignaldelar får du samma delar som din bil är byggd av med den perfekta passformen och egenskaperna. Alltid i auktoriserad Škoda-verkstad.

Maskinskadeförsäkring

Försäkringen gäller för reparationer vid fel på elektroniken eller vid motorhaveri och ska ha uppkommit av sig själv utan yttre påverkan. Gäller tills bilen är 10 år gammal eller har gått 15 000 mil.

sidopuff-bild

Kontakta oss idag

Vill du veta mer om Škoda Försäkring?

Kontakta någon av våra säljare så berättar vi mer om Škoda Försäkring och hjälper dig med ett upplägg som passar dig och din bil.

Serviceavtal för en tryggare vardag

Din Bil Serviceavtal

Du kan kombinera alla våra finansieringslösningar med Din Bil Serviceavtal. Du får regelbunden service och uppdatering av bilens mjukvaror för en låg och fast månadskostnad. Servicen utförs alltid av våra auktoriserade verkstäder och med Škoda Originaldelar.

sidopuff-bild

Bilar i lager