Din Bil
Din Bil

Finans och försäkring

Tryggare bilägande. För dig och din Škoda.

För ett enklare och tryggare bilägande erbjuder vi ett skräddarsytt försäkring- och finansieringsalternativ speciellt för din Škoda.

Bild för artikel Škoda Choice

Škoda Choice

Billån med garanterat restvärde. Låna upp till 80% av priset. Vid avtalsslut kan du byta till en ny Škoda, behålla bilen eller lämna tillbaka den.

Bild för artikel Škoda Privatleasing

Škoda Privatleasing

Ett smart och smidigt sätt att köra Škoda. Du kör alltid en ny och fräsch bil och du slipper bilägandet. Avtalstiden är vanligast 36 månader.

Bild för artikel Škoda Billån

Škoda Billån

Billånet anpassas efter dina önskemål. Ett billån med restskuld ger dig en lägre månadskostnad och du får möjligheten att byta bil oftare.

För stora och små företag

Škoda Business Lease

Business Lease innebär ett garanterat restvärde och inget krav på insats, vilket ger en lägre månadskostnad och möjlighet att byta bil oftare. Ett förmånligt och enkelt sätt att ha en bil på. Du får allt du behöver för tjänstebilen samlat i ett paket och en faktura.

Škoda Försäkring

För att du ska vara skyddad på vägarna erbjuder vi Škoda Försäkring som är skräddarsydd för din Škoda. Skulle olyckan vara framme så får du alltid trygga reparationer hos auktoriserade Škoda-verkstäder, där vi alltid använder oss av Škoda Originaldelar. När du kombinerar Škoda Försäkring med Škoda Serviceavtal och någon av våra finansieringsalternativ erbjuder vi ett förmånligt och attraktivt helhetserbjudande med allt samlat på en faktura.  

Fördelar med Škoda Försäkring

Låg självrisk

3000 kr lägre självrisk om du råkar ut för en skada som ersätts av bilens vagnskadegaranti. Garantin täcker skador som har uppstått vid trafikolycka, singelolycka eller yttre händelser såsom skadegörelse.

Alltid originaldelar

Med Škoda Orignaldelar får du samma delar som din bil är byggd av med den perfekta passformen och egenskaperna. Alltid i auktoriserad Škoda-verkstad.

Maskinskadeförsäkring

Försäkringen gäller för reparationer vid fel på elektroniken eller vid motorhaveri och ska ha uppkommit av sig själv utan yttre påverkan. Gäller tills bilen är 10 år gammal eller har gått 15 000 mil.

Kontakta oss idag

Vill du veta mer om Škoda Försäkring?

Kontakta någon av våra säljare så berättar vi mer om Škoda Försäkring och hjälper dig med ett upplägg som passar dig och din bil.

Serviceavtal för en tryggare vardag

Din Bil Serviceavtal

Du kan kombinera alla våra finansieringslösningar med Din Bil Serviceavtal. Du får regelbunden service och uppdatering av bilens mjukvaror för en låg och fast månadskostnad. Servicen utförs alltid av våra auktoriserade verkstäder och med Škoda Originaldelar.

Bilar i lager