Din Bil
Din Bil

Tillbehör

Dina tillbehör. Din Škoda.

Vi har rätt tillbehör för alla äventyr med din Škoda. Hos oss kan du köpa tillbehör för elbilsladdning och packning, så väl som bilbarnstolar, vinter- och sommardäck och smidiga lösningar för djur som åker med i bilen.

Bild för artikel Packa och lasta

Packa och lasta

Vi erbjuder bildelar och tillbehör inom packning, skräddarsydda för just din Škoda. För smidigare resor kan du hitta rätt takbox och takräcke för din bilmodell, vi har kvalitetssäkrade hundburar i olika storlekar, och för dig som planerar en aktiv semester finns ett urval av cykel- och skidhållare.

Bild för artikel Däck

Däck

För att kunna erbjuda de bästa däcken på marknaden samarbetar vi med de största däcktillverkarna. När du köper däck och fälgar som är speciellt anpassade för din Škoda och underlaget på våra svenska vägar kan du känna dig trygg i att din investering gynnar dig, din bil och miljön.

Bild för artikel Barn i bil

Barn i bil

För din familjs trygghet erbjuder vi ett stort urval av tillbehör för att skydda barn och bebisar i trafiken. Fram- och bakvända bilbarnstolar och babyskydd, utformade enligt de senaste säkerhetsstandarderna.

Bild för artikel Djur i bil

Djur i bil

Trygga din bästa väns resa med marknadens säkraste hundburar, hundgrindar, avdelare, hundselar och andra tillbehör. 

Bild för artikel Elbilsladdning

Elbilsladdning

Genom våra optimerade laddboxar får du full kontroll och kan ladda bilen hemifrån, enkelt och effektivt. För en enklare vardag.

Škoda Tillbehörskatalog

Utforska även Škodas Tillbehörskatalog för att hitta tillbehör som passar din bil perfekt.

Tillbehörskatalog