Din Bil
Din Bil

Tillbehör

Rätt tillbehör för din Volkswagen

Alla årets säsonger kräver rätt tillbehör för en trygg och smidig vardag med din bil. Vi har ett stort utbud av tillbehör och reservdelar för Volkswagen: vinter- och sommardäck, takboxar, cykel- och skidställ, elbilsladdare och bilbarnstolar. Oavsett om du vill packa för en roadtrip till fjällen, köpa nya sommardäck eller göra resan bekvämare för din hund så har vi tillbehören som du behöver.

Bild för artikel Packa och lasta

Packa och lasta

Vi erbjuder bildelar och tillbehör inom packning, skräddarsydda för just din Volkswagen. För smidigare resor kan du hitta rätt takbox och takräcke för din bilmodell, vi har kvalitetssäkrade hundburar i olika storlekar, och för dig som planerar en aktiv semester finns ett urval av cykel- och skidhållare.

Bild för artikel Däck

Däck

För att kunna erbjuda de bästa däcken på marknaden samarbetar vi med de största däcktillverkarna. När du köper däck och fälgar som är anpassade för din Volkswagen och underlaget på våra svenska vägar kan du känna dig trygg i att din investering gynnar dig, din bil och miljön.

Bild för artikel Barn i bil

Barn i bil

För din familjs trygghet erbjuder vi ett stort urval av tillbehör för att skydda barn och bebisar i trafiken. Fram- och bakvända bilbarnstolar och babyskydd enl senaste säkerhetsstandarderna.

Bild för artikel Djur i bil

Djur i bil

Trygga din bästa väns resa med marknadens säkraste hundburar, hundgrindar, avdelare, hundselar och andra tillbehör. 

Bild för artikel Elbilsladdning

Elbilsladdning

Genom våra optimerade laddboxar får du full kontroll och kan ladda bilen hemifrån, enkelt och effektivt. För en enklare vardag.

Volkswagens Tillbehörskatalog

Utforska även Volkswagens Tillbehörskatalog för att hitta alla originaltillbehör som passar din bil perfekt.

Tillbehörskatalog