Din Bil
Din Bil

Det bästa för din Škoda

Ta hand om din Škoda på bästa sätt med våra servicepaket och serviceavtal som är speciellt framtagna för din bil. Vi tar hand om bilar av alla årsmodeller, och vår heltäckande originalservice blir billigare ju äldre Škoda du kör.

Auktoriserade Škodaverkstäder ǀ Alltid Originaldelar ǀ Specialutbildade servicetekniker

Bild för artikel Våra servicepaket

Våra servicepaket

För att din bil ska hålla över tid erbjuder vi en rad specialanpassade servicealternativ, alltid med Škoda Originaldelar. För dig med en äldre bil har vi flera prisvärda och rabatterade alternativ, så som Škoda Originalservice 4+, 8+ och Basservice.

Bild för artikel Din Bil Serviceavtal

Din Bil Serviceavtal

Teckna Din Bil Serviceavtal till för enkelt och kostnadseffektivt underhåll av din bil. Genom en låg månadskostnad skyddar du dig själv och din bil från dyra överraskningar när servicelampan börjar lysa.

Bild för artikel Škoda Originaldelar

Škoda Originaldelar

För att din Škoda ska behålla sitt värde och ge dig bästa möjliga upplevelse av ditt bilägande använder vi oss endast av Škoda Originaldelar. Reservdelar som är speciellt framtagna för din bil - för högre säkerhet, kvalitet och andrahandsvärde.

Bild för artikel Din Bil Prisgaranti

Din Bil Prisgaranti

Din Bil Prisgaranti ger extra trygghet vid service, reparation och däckköp. Vi känner din Škoda utan och innan och garanterar alltid vårt pris mot andra auktoriserade Škodaverkstäder.

Dags för service?

Din Škoda vet själv när det är dags för service och säger till när du ska boka. Hos oss på Din Bil och våra auktoriserade Škodaverkstäder är den alltid i trygga händer med specialutbildade servicetekniker, som vet vad den behöver. De använder bara verktyg och originaldelar som är anpassade till just din bil.

Onlinebokning

Smidiga sätt att lämna in din bil när det är dags för service:

Bild för information om 07:00 - 09:00

07:00 - 09:00

Du kommer mellan kl. 07.00-09.00. En servicerådgivare tar emot dig och vi kommer överens om när du vill ha bilen klar.

Bild för information om Vänta kvar

Vänta kvar

Vi kommer överens om en tid när du sitter kvar medan vi arbetar med din bil.

Bild för information om Drop & Go

Drop & Go

Allt är klart innan du kommer! Du lämnar nyckeln, vi tar hand om resten.

Bild för information om Dagen innan

Dagen innan

Du lämnar bilen mellan kl. 11.00-16.00 dagen innan.

Din Bil Fasttrack

Självbetjäningsterminaler

Terminalerna levererar en säker och snabb incheckningsupplevelse och minimerar väntetiden vid inlämning och utlämning, så att du slipper vänta. Perfekt när du har bråttom eller om det är högt tryck i kundmottagningen.