Din Bil
Din Bil

Personbilar

Ditt liv. Din Volkswagen.

Välkommen till Din Bil för att hitta din nästa Volkswagen elbil eller laddhybrid. Kraftfulla bilar för hållbar körning. 

Elbilar

Med en Volkswagen elbil kör du tyst, snabbt och miljövänligt, i några av marknadens säkraste bilar. Vilken elbil som passar dig bäst beror på ett antal faktorer, så som var du bor och hur mycket du planerar att köra. Läs mer om våra populäraste modeller nedan eller kontakta din närmaste Din Bil Volkswagen-återförsäljare för att hitta den rätta bilen för dig.

Laddhybrider

Med en Volkswagen laddhybrid får du de bästa av två världar. Vi kombinerar en elmotor för stadskörning med en bensinmotor för längre sträckor, som tillsammans skapar ren GTE-kraft. En Volkswagen laddhybrid är bilen för dig som vill köra hållbart på el, med tryggheten av en förbränningsmotor de gånger batteriet inte har hunnit laddas upp.

Det finns en Volkswagen för alla.

Oavsett om du letar efter en ny eller begagnad Volkswagen hjälper vi på Din Bil dig att hitta rätt. Vi har ett stort urval av modeller att välja mellan, och erbjuder möjlighet att byta in din gamla bil.

Fyll på hemma eller ute på vägarna

Laddning

När du köper en Volkswagen elbil eller laddhybrid från Din Bil erbjuder vi alltid köp av laddbox och heminstallation av elbilsladdare. Blir du laddningskund får du också tillgång till hundratals laddningsstationer runt om i Sverige.

Bild för artikel Boka provkörning

Boka provkörning

Är du intresserad av en Volkswagen? Boka provkörning och få hjälp av våra återförsäljare att hitta rätt modell för dig.

Bild för artikel Vi köper din bil

Vi köper din bil

Vi köper och byter in alla bilar, oavsett ålder eller miltal. Vi erbjuder alltid kostnadsfri värdering.

Bild för artikel Kontakta oss

Kontakta oss

Välkommen att kontakta din närmaste återförsäljare om du har frågor kring din nuvarande Volkswagen eller vill köpa en ny.

Senast inkomna bilar

Bilar i lager